Ademhaling


Waarom is ademhaling 

nu toch zo belangrijk?

Ademen, iets wat we allemaal ons hele leven doen, toch? Maar laten we eerlijk zijn, in de drukte van het moderne leven ademen we vaak oppervlakkig en snel. Misschien herken je het wel: de effecten van stress, spanningen en zelfs hyperventilatie.


Bij ademwerk richt ik op doelgerichte oefeningen om de biochemie van je ademhaling te verbeteren. Waarom is dit van belang?

Oppervlakkig ademen kan resulteren in een ophoping van koolstofdioxide in de neusholte en longen. Het optimaliseren van je ademhaling heeft echter een positief effect: het opent de luchtwegen, longen en bloedvaten.


Bij stressvolle situaties vergeten we vaak bewust diep adem te halen. Mijn methoden helpt je niet alleen om dit bewustzijn te vergroten, maar biedt ook praktische tools om je ademhaling te verbeteren. Dus, laten we samen werken aan een gezonder, meer ontspannen leven, waar ademhaling de sleutel is tot welzijn. Klaar om de voordelen te ontdekken?

Wat als we zouden investeren in onze ademhaling?

De impact is groter dan je denkt:

  • Slaap: Verbetering van de kwaliteit van je slaap.
  • Stressniveau: Vermindering van stress en toename van innerlijke rust.
  • Sportprestaties: Optimalisatie van je prestaties, zowel mentaal als fysiek.
  • Levenskwaliteit: Een algehele verbetering van je levenskwaliteit.


Tijdens onze ademhalingsoefeningen creëer je bewust een lichte luchthonger. Dit gevoel zou zowel bij de inademing als bij de uitademing merkbaar moeten zijn. De focus ligt vooral op het vertragen van de ademhaling. 

Begin met het inplannen van slechts 2 bewuste ademhalingssessies per dag. Let op wat er gebeurt: Waar gaat je aandacht naartoe? Naar je hoofd, je buik of je hart? Waar voel jij spanning?

Wil je meer informatie over het intergreren van bewuste ademhaling in je dagelijks leven of hoe je sportprestaties kan verbeteren? Ondek de kracht van ademhalingsbewustzijn.


1 op 1 coach traject

Voor een intake is het 55€

Dit is om de adem- relaxatiesessies op maat op te stellen. Iedere persoon heeft een andere sessie nodige, we zijn allemaal verschillend en vandaar dat dit op maat van u wordt opgesteld.


Prijzen prive sessie.

Voor 5 beurten: 275€

Voor 7 beurten: 365€

Voor 10 beurten: 500€

(Vraag naar de algemene voorwaarden)


Prive sessie koud water therapie:

Dit is een ademwerk en koud water is het 100€

Reiki sessie komt het 100€


Neem dan zeker even contact op.

Via mail: info@van-binnen-uit.be

Via instagram: leslyadriaensen