Ademhaling


Waarom is ademhaling 

nu toch zo belangrijk?

Ademen, iets wat we allemaal ons hele leven doen, toch? Maar laten we eerlijk zijn, in de drukte van het moderne leven ademen we vaak oppervlakkig en snel. Misshien herken je het wel: de effecten van stress, spanningen en zelfs hyperventilatie.


Hier komt ons ademwerk in beeld, waarbij we doelgerichte oefeningen aanreiken om de viochemie van je ademhaling te optimaliseren. Waarom is dit belangrijk? Nou, oppervlakkig ademen kan leiden tot een ophoping van koolstofmonocide in de neusholte en longen. Dit heeft een positief effect, waardoor de luchtwegen, longen en bloedvaten opengaan. 


Bij stressvolle situaties vergeten we vaak bewust diep adem te halen. Onze methoden helpen je niet alleen om dit bewustzijn te vergroten, maar bieden ook praktische tools om je ademhaling te verbteren. Dus, laten we samen werken aan een gezonder, meer ontspannen leven, waar ademhaling de sleutel is tot welzijn. Klaar om de voordelen te ontdekken?

Wat als we zouden investeren in onze ademhaling?

De impact is groter dan je denkt:

  • Slaap: Verbetering van de kwaliteit van je slaap.
  • Stressniveau: Vermindering van stress en toename van innerlijke rust.
  • Sportprestaties: Optimalisatie van je prestaties, zowel mentaal als fysiek.
  • Levenskwaliteit: Een algehele verbetering van je levenskwaliteit.


Tijdens onze ademhalingsoefeningen creĆ«er je bewust een lichte luchthonger. Dit gevoel zou zowel bij de inademing als bij de uitademing merkbaar moeten zijn. De focus ligt vooral op het vertragen van de ademhaling. 

Begin met het inplannen van slechts 2 bewuste ademhalingssessies per dag. Let op wat er gebeurt: Waar gaat je aandacht naartoe? Naar je hoofd, je buik of je hart? Waar voel jij spanning?


Wil je meer informatie over het intergreren van bewuste ademhaling in je dagelijks leven of hoe je sportprestaties kan verbeteren? Ondek de kracht van ademhalingsbewustzijn.


Voor een intake is het 45

Dit is om de adem- relaxatiesessies op maat op te stellen. Iedere persoon heeft een andere sessie nodige, we zijn allemaal verschillend en vandaar dat dit op maat van u wordt opgesteld.


Prijzen prive sessie.

Voor 5 beurten: 230

Voor 7 beurten: 310


Prive sessie koud water therapie:

Dit is een ademwerk en koud water is het 100


Neem dan zeker even contact op.

Via mail: info@van-binnen-uit.be

Via insta: leslyadriaensen

ADEM VAN BINNEN-UIT

11 april 2024

'World breath day'


Wil jij ook eens leren bewust leren ademen en voelen wat dit met u doet? 


Wees welkom van 19 uur start om 19:30


Reserveer uw plaatsje want ze zijn beperkt. 

Laat u meevoeren met licht, lucht,

geuren en kleuren. 


Kostprijs: 25 Euro